Tarieven SecondHomeHypotheek

 

Als erkend hypotheekadviseurs bieden wij gespecialiseerde diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten die overwegen een tweede huis in het buitenland te financieren.

Onze aanpak omvat 3 heldere stappen:

Stap 1: Oriëntatiegesprek:
We starten met een gratis gesprek waarin je jouw wensen aangeeft en hoe jouw huidige situatie is. Met die informatie kunnen we beoordelen wat de (on)mogelijkheden zijn en of doorgaan naar stap 2 zinvol is.

Stap 2: Hypotheekscan:
Is jouw geval serieus genoeg? Dan gaan we in de tweede stap met de door jou aangeleverde stukken en relevante gegevens een nauwkeurige(re) berekening maken hoeveel je kunt lenen.

Bezien vanuit 4 hoeken; geldverstrekkers in Nederland (inclusief jouw eigen bank!), kredietinstellingen in Nederland, Informal Investors en geldverstrekkers in het land waar je wat wenst te kopen. Of eventueel een combinatie van deze.

Hiervan ontvang je dan ook een ‘Adviesrapport‘ en desgewenst een ‘Hypotheekcertifcaat‘ met je maximale leencapaciteit.  We hanteren verschillende tarieven. Voor particulieren € 295,- (incl. BTW) en ondernemers € 375,- (incl. BTW).

Stap 3: Financieringsaanvraag:
Bij stap drie gaan we daadwerkelijk een ‘financieringsaanvraag‘ doen. Je krijgt dan een persoonlijke log-in code naar jouw eigen digitale omgeving, waarin je ook veilig documenten kunt uploaden. Als je dossier compleet is en de financiering uiteindelijk rond is, dan kan je met het bedrag de 2e woning (geheel of gedeeltelijk) betalen.

We streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen gedurende dit proces. Dus van aankoop tot aan notaris. Indien gewenst, kan je ook alvast een ‘Hypotheekcertificaat‘ krijgen met daarop je financiële mogelijkheden. Deze kan je dan ter plaatse aan de lokale makelaar laten zien als een vorm van bewijs. Uiteraard kan dat traject ook via ons lopen.

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven, vind je onderaan deze pagina de downloads naar onze documenten. We staan klaar om je te assisteren bij het realiseren van jouw tweede huis in het buitenland.

Onze tarieven

*Wij zien je als ondernemer als (een deel van) je inkomen uit de eigen onderneming komt.